Kvarg till frukost?

Det är många som inte tycker om kvarg. Vissa har sagt till mig att de tycker att kvarg smakar beskt och lite strävt. Jag kan hålla med om det. Jag tyckte inte det var jättegott första gången jag smakade, men nu tycker jag inte naturell kvarg är så farligt längre. Den godaste är nog Coops egna kvarg, den är mycket lenare i smaken. Men jag har haft svårt att hitta den så det har blivit Lindhals istället. Kvarg har varit lite av en modefluga i matvärlden och alla som vill leva en gnutta hälsosamt har väl tvingat i sig denna produkt. Jag får väl villigt erkänna att jag också föll för det men jag tycker numera om kvarg och jag har det i det mesta när det kommer till frukosten ovan, overnight oats och smoothie bowls. Oavsett så är jag i alla fall en av dem som oftast äter kvarg till frukost.
Den här kombinationen av frukost har jag ätit ganska länge och nu till sommaren är det enkelt att nästan få till en hel fruktsallad med lite kvarg till. Tyvärr hade jag ingen smörgåskrasse hemma, det är väldigt gott att ha på skorporna.
Det här behövs:
- Smör
- Kvarg
- Fulkornsskorpor
- Färska eller frusna bär
- Rostade kokosflingor